3 ting at tænke over når du skal købe ny spillekonsol

Går du med planer om at købe en ny spillekonsol, men er du ikke kommet til det endnu, og vil du gerne være sikker på, at du ender med at få den helt rette maskine, kan du med fordel lige læse med her, hvor vi kommer ind på tre ting, du skal tænke over, inden du køber din nye maskine.

Der er ingen tvivl om, at du kan få meget glæde ud af at købe den helt rette konsol. Men der er jo efterhånden en lang række modeller på markedet, så det gælder jo også om at finde den helt rette konsol, der passer til dig og dine ønsker for at game.

Læs mere om valg af det helt rigtige herreur.

Hvilken konsol skal det være?

For det første kan det være godt at bruge lidt tid på at tænke over, hvad der vil være den helt rette konsol for dig. Der er jo mange at vælge imellem, og der er jo stor forskel på en række af dem.

Har du før kun ejet Playstation, og er du glad for den maskine, kan det være, at din nye også skal være en Playstation. Eller måske vil du gerne give en Xbox chancen for en gangs skyld? Det kan også være, at du skal have fat i en af de mange andre modeller derude.

Er der særlige spil, du vil spille?

Det kan også være godt at starte ud med at kigge på spillene i stedet for. For det kan jo være, at der er nogle særlige spil, som du glæder dig til at spille på din kommende konsol, og så kan det være godt at tjekke op på, hvilke konsoller disse spil kan spilles på.

Der er nemlig en række spil, der kun kan spilles på Xbox og Windows, og så er der en række andre spil, der fx kun kan spilles på Playstation. Vil du fx rigtig gerne spille Halo, skal du have fat i en Xbox, da det er et af de eksklusive spil.

Sådan sparer du penge på din konsol

Vil du gerne spare penge på din kommende konsol, er der et par ting, du kan vælge at gøre for det.

Du kan fx holde øje med gode tilbud i butikkerne. Der kommer tit tilbud på konsoller, og dermed er der jo ingen grund til at købe den til fuld pris, når du tit kan spare gode penge på den.

Du kan også overveje at købe din konsol brugt. Der er mange brugte spillekonsoller på fx DBA, og her kan du tit spare rigtig gode penge. Det er dog vigtigt at være sikker på, at maskinen er fuld funktionel, inden du køber den brugt.