Facts omkring firmatøj

Det kan være utrolig svært at navigere i hvilke reklameartikler, der fungerer og hvilke der ikke gør. Hos Topsupplies har vi mange års erfaring netop indenfor dette. Vi er her til at guide dig gennem processen og skabe præcis det firmatøj som I kunne tænke jer. Om det er tøj som I skal bruge til jeres kunder, medarbejdere eller til gaver er op til jer. Der findes et hav af muligheder indenfor firmatøj med tryk.

En unik reklameartikel

En fordel ved at vælge firmatøj med logo er det at I selv kan designe tøjet efter hvem modtageren er og hvad det skal bruges til. Der findes mange arrangementer hvor firmatøj kan være en fordel. Det er nemlig her muligt at skille jer ud fra mængden. Det vil gøre at i står frem i mængden og især vi I kunne trække en masse potentielle kunder til her frem for jeres konkurrenter. Det er i den sammenhæng også meget vigtigt at I skaber det design på jeres firmatøj som i ønsker. Om det er jeres logo, navn eller et budskab er ikke vigtigt. Det vigtigste er at man kan se hvem I er og at I kan ses i byrummet. Det kan I gøre ved at vælge en stor eller meget synlig trykflade.

Med firmatøj kan I være med i hele design processen. Om det skal være en t-shirt i orange fordi jeres brands signaturfarve er orange er helt op til jer. Igen er der snak om at skabe det tøj som viser hvem i er. Hvilken form for tøj er også værd at tænke over. Er I for eksempel et hotel eller en bank og derfor ønsker at købe skjorter med jeres logo på. Det kan også være I er en virksomhed der mere går op i behagelighed og det at kunne bevæge sig i sit firmatøj. Her vil en lækker t-shirt og en hoodie måske være bedre.

Hvem skal bruge firmatøjet?

Der er mange som kan bruge jeres firmatøj med tryk. For og fremmest jeres medarbejdere. Det kunne være I butikken, på kontoret eller ude til kunde besøg. Det er rigtig essentielt at jeres kunder kan se hvem de skal gå til. Det er også dejligt at jeres medarbejdere går rundt i noget behageligt tøj og føler sig en del af et fællesskab på arbejdspladsen. Det er ikke kun medarbejdere som kan bruge tøjet. Det kan også benyttes som gaver til kunder eller partnere. Her kan jeres modtagere være jeres reklamesøjle ude i byrummet. Man kan også bruge tøjet til at sælge til jeres kunder eller besøgende. Er I for eksempel et fitnesscenter, kunne i med fordel for lavet sportstøj med jeres logo og sælge til jeres glade kunder. Det kunne også være i var en campingplads hvor I har en butik hvor I ønsker at sælge merchandise. Det kunne være jeres glade besøgende som vil vise hvor de har være på ferie. Og dermed vise andre hvor en god oplevelse det havde været.

Få altså præcis det firmatøj som I mangler til jeres medarbejdere, kunder eller besøgende. I kan selv designe jeres firmatøj med tryk præcis som I kunne tænke jer det.