Fiber er vejen frem

Hvis du gerne vil have godt internet, er der ingen tvivl om, at fiber er vejen frem for dig og din bolig. Har du ikke fiber, bør du få det med det samme.

Find de bedste varme flyverdragter her.

Det hurtigste net på markedet

Der er ingen tvivl om, at fibernet slår alle andre former for internet på markedet. Så hvis du ikke har fiber i din bolig allerede, er det bare med at komme i gang med at få det bestilt, så du ikke skal klare dig med et langsomme net, du har dig i dag.

Fiber er meget, meget hurtigere end de løsninger, der ellers er derude. Så er du ved at være træt af at køre på langsomt internet i din bolig, og er i mange om at deles om det, er der ingen vej uden om fibernet.

Behøver ikke at være dyrt

Det gode ved fiber er, at det ikke behøver at være meget dyrere end det net, du sikkert har i dag. Fibernet kan fås for helt ned til få hundrede kroner om måneden, så der er nok ikke en stor forskel på fiber og det net, du har lige nu.

Hvis du er heldig, kan det endda være, at du får oprettelsen til nul kroner. I så fald giver det jo sig selv, at du bør skifte over til fiber i stedet for, hvis der ikke engang er den store forskel i prisen på de to abonnementer.

Få 10x på hastigheden

Ved at skifte over til fiber er der gode muligheder for, at du kan tidoble hastigheden på internettet i din bolig. Har du fx 30 mbit/s i dag, kan du nemt finde en fiberforbindelse på 10 x den hastighed. Du kan endda komme helt op på 1000 mbit/s, hvis du har lyst til det.

Så skal der fart på dit net, og gider du ikke at nøjes med en sløv hastighed i din bolig, skal du bare finde dig en udbyder af fibernet, som er klar på at sætte det op i din bolig. Det er let at finde ud af, om der er en udbyder, der tilbyder det i dit område.