Gaver ideer til hende og ham

Julen står for døren og det gælder om at være hurtig hvis man skal nå de sidste gaver. 

Julen er den tid på året hvor vi køber flest gaver. Det er nok ikke virkelig den helt store hemmelighed. Det er også den tid hvor vi slås mest med at finde på spændende gaver. Nogle har det endda med at sige at de intet ønsker. Det er tit mænd der har den tilgang til tingene. De ønsker sig ikke virkelig andet end en ny bil, alufælge til den og måske et kæmpe nyt tv. Så er det ikke lige umiddelbart den nemmeste opgave at finde noget spændende til dem. 

Det man dog skal huske ved mænd, er at de næsten altid har en hobby eller interesse. Det kan være at gå i haven, det kan være at surfe, det kan være at samle frimærker. Uanset hvad det er så er alt det relaterer til denne interesse eller hobby en god gave. Det gælder her både stort som småt. Mænd har det med aldrig at må gå ned på udstyr. 

Kvinder er her noget nemmere at købe til end mænd.

Kvinder er dem der er bedst til at ønske sig ting. De har næsten altid en lang liste. Man behøves ikke være så kreativ for at gøre dem glade, man skal faktisk bare gå slavisk efter deres liste. 

Hvis du gerne vil skyde lidt ud over det, vise at du godt kan finde på noget selv, så er selvforkælelse en god gave. Et gavekort til en kosmetolog til en gang hudpleje eller en tur i en spa er super gode gaver. Det kan også være en tur på café med tøserne. 

Hvis du tør, kan du også gå i den frække retning. Noget frækt lingeri du gerne vil se hende i eller måske et stykke sexlegetøj med hende i fokus. Det kan vise sig at være rigtig spændende gaver, også for dig. Husk dog lige de ikke skal åbnes når hele den pukkelryggede kigger med.