Vild Arkitektur i Brasiliens Regnskov

0
3399

’Studio Arthur Casas’ har gennemført et design lavet af ’Beleia Condo’ – designet består at et top moderne boligkompleks beliggende i São Sebastiã i Brasilien. Byggeriet var ikke ligetil eftersom at klienten ønskede, at der skulle bygges fire huse på grunden og der skulle samtidig være plads til privatliv. Udover at skabe rum for privatlivet, så skulle husene også være ”en del” af landskabet hvilket blot gjorde opgaven endnu sværere.

Med en meget privilegeret beliggenhed mellem en stor regnskov og den smukke strand i Beleia var det klar fra starten af, at projektet skulle udnytte så meget som muligt af disse to unikke landskaber. En af arkitekterne udtaler ”Alt i hele huset, alle rum, er udvikler med diagonale udsigter til andre rum i et konstant fusionsspil mellem indenfor og udenfor”.

Arkitekterne synes selv at de har løst opgaven med at holdeprivatlivet mellem de fire tætte naboer frit, uden at miste den spektakulære udsigt over det omkringliggende landskab. ”To forskellige niveauer er forbundet med en korridor fra alle boligerne. Derudover er en stor swimmingpool med plads til udendørs afslapning, som alle kan benytte sig af også integreret i byggeriet”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here