Sådan fik jeg penge til renovering af vores hus

Jeg er en kvinde på 37 år som bor i et hus på frederiksberg, med mine 4 børn.

Jeg flyttede ind i huset for 13 år siden med min mand, efterfølgende fik vi børn og for 6 år siden valgte vi at skilles.

Så nu er jeg alene med børnene i det her store hus.

Da vi flyttede ind i huset var der nogle ting som ikke var i den bedste stand men huset var stadig et drømmehus så vi valgte at købe det.

Vi fik det ikke renoveret dengang og vi kan mærke konsekvenserne af det nu.

Jeg har egentlig et fint betalende job og vi mangler ikke noget.

Men det kræver i forvejen en del penge at betale husleje og også at skulle forsørge sine 4 børn så de ikke mangler noget.

Men efterhånden nu hvor mine børn stadig er små og løber rundt i huset kan jeg se at flere og flere af tingene enten stopper med at fungere eller falder fra hinanden.

Vi har brug for at få huset renoveret men som min økonomi ser ud lige nu kan jeg ikke ligge penge til siden til det.

De fleste dage hvor jeg møder på arbejde er en dejlig dag, men en af dagene hvor mine tanker virkelig ikke havde det så godt pga tanken om at mangle penge til renoveringen, lagde en af mine kollegaer mærke til det.

Jeg fortalte hende så hvad der foregår derhjemme og hvordan det står til med huset og hun henviser mig så til den her hjemmeside.

vi snakkede og hun fortalte mig at hvis jeg sendte en ansøgning ville jeg kunne få hjælp og tilbud i det hele taget bare hjælp til at få renoveret huset.

Så det gjorde jeg selvfølgelig, jeg gik straks ind og søgte på Letfinans.dk og herfra fik jeg min aftale og huset renoveret.