Sådan passer du godt på din Iphone – 5 gode tips

En iPhone er ikke bare en telefon. For de fleste af os udgør vores iPhone rollen som vores personlige assistent i alle aspekter af livet, og vi undværer den helst ikke. 

En iPhone er en investering og et redskab, der gør vores hverdag lettere. Det er et køb, der gerne skal have så lang en levetid som muligt. Og ikke kun for vores egen skyld – der er et miljømæssigt hensyn heri også. 

I det følgende kommer vi med 5 gode tips til, hvordan du kan øge din iPhones levetid betragteligt, og på den måde tage et både økonomisk og solidarisk ansvar.

Jævnlig opdatering af software

Apple opdaterer løbende styresystemet og de enkelte applikationer tilpasses løbende den aktuelle software.

For at holde din iPhone smidig, hurtig og velfungerende er det vigtigt at du hele tiden holder dens software opdateret, så den altid arbejder i det nyeste system, da den herigennem passes bedst på. 

Beskyttelse af hardware

De iPhones, vi har i dag, er ikke lige så skrøbelige, som de første modeller, men det er alligevel vigtigt at passe på din telefons hardware.

Der findes masser af fede iPhone 12, 13 eller Iphone 14 pro cover, og du bør altid klæde din telefon ordentligt på. Hvis uheldet er ude, så er det godt givet ud. 

Gør dig selv og din iPhone en tjeneste – iklæd den et lækkert iphone 14 pro cover og et stykke panserglas. Så er den godt sikret, og du slipper for den ærgrelse, det er, når glasset ridses. 

Genstart ugentligt

En iPhone er en computer først og fremmest – dernæst en telefon. Det er en avanceret maskine, der skal kunne navigere i mange forskellige højteknologiske processer. 

Lige som din computer har, så har også din iPhone godt af at blive genstartet jævnligt – og helst en gang i ugen. På den måde arbejder den bedre og holder længere. 

Pas på batteriet – og udskift efter behov

Batteriet i en iPhone kan skiftes – og nogle gange bør det skiftes. Batterierne holder ikke lige så længe som telefonerne, og det slider på telefonen at arbejde med et batteri, der har overskredet sin salgsdato.

De nye iPhones har en smart funktion, der viser dig hvor funktionelt dit batteri er – på den måde har du et godt overblik over, hvornår du bør give din iPhone et nyt. 

Brug iCloud

Hvis du gerne vil optimere din telefons hastighed og ydeevne, så bør du gøre det til en vane at bruge skyen. Jo mere plads din telefon har, des bedre arbejder den.

Apples iCloud system fungerer upåklageligt, og du har let og ubesværet adgang til alle dine ting, også selvom de ikke lagres i skyen og ikke i selve iPhonen – det kræver blot, at du har internetforbindelse.